marți, 18 noiembrie 2014

Machiaj complet cu doar 100 de lei

Buna dragile mele!


Abia acum, dupa o zi, am realizat ca am facut 4 luni de cand sunt in aceasta lume frumoasa...lumea bloggingului! :D Hehehe, ce repede trece timpul! :)

Stiti deja ca imi plac TAG-urile, iar de aceasta data este vorba despre unul  care a tot circulat in blogosfera, tag venit de la Dara. La ce trebuie sa ma gandesc? La faptul ca am 100 de lei in buzunar si imi doresc un machiaj cat mai complex, dar singura regula este sa ma incadrez in aceasta suma!
M-am tot gandit la ce produse as achizitiona, am tot comentat la fetele care au postat deja alegerile lor, iar astazi mi-am facut timp pentru a-mi expune "oficial" alegerile. Pentru acest articol m-am inspirat din viata mea, de zi cu zi! Bineinteles ca nu are rost sa fabulez si sa infloresc, asa ca alegerile mele sunt bazate ori pe produse pe care deja le am sau pe produse pe care mi le doresc! Aaa...trebuie sa mentionez ca as cumpara produsele dintr-un hypermarket, pentru ca de obicei acolo gasesti multe produse de machiaj la oferta!




Primul meu produs ales este bineinteles un fond de ten. Iar urmatorul fond de ten din lista mea este Rimmel Lasting Finish 25 Hr. Stiu ca este un fond de ten bun, care acopera bine, se intinde foarte bine, nu este nevoie sa consumi o cantitate mare pentru o aplicare si de aceea l-am ales. In curand (SPER) sa il cumpar si eu! Costa cam 28 de lei la reducere, de la 42 de lei.




Urmatorul produs la care m-am gandit este cu siguranta un rimel - cel mai folosit produs de machiaj folosit de mine! Si ma gandesc acum la un rimel de la Maybelline Volum Express, pe care l-am iubit mereu, pentru periuta curbata pe care o are si pentru volumul pe care il ofera genelor mele. Acest produs costa cam 23 de lei.





Al treilea produs este kitul de sprancene Essence. Cred ca toate suntem de acord ca sprancenele sunt foarte importante si de aceea, trebuie sa le acordatam atentie sporita. Am mai avut acest kit si mi-a placut foarte mult, iar pentru 14 lei, chiar merita!




Un alt produs fara de care consider ca machiajul este incomplet este fardul de obraz. As alege blush-ul pe care il folosesc il ultimul timp si care imi place foarte mult - Maybelline Cheeky Glow, care costa 19 lei. Imi place foarte mult nuanta  pe care o are si pe care imi este destul de greu sa o descriu -  nu este nici piersica, nici roz, nici maro - este o combinatie superba, care ofera un aspect natural.





Pentru buze as opta pentru rujul Golden Rose Velvet Matte, pe care mi-l doresc si sigur, sigur il voi achizitiona pana de Mos Nicolae - trebuie doar sa ajung in Sun Plaza, pentru ca nu stiu nici nuanta pe care o vreau! :D Acest ruj costa aproximativ 16 lei.


Yeeey! Am ajuns la casa dupa ce am ales nuantele perfecte pentru mine si am achitata fix suma de 100 de lei! :))
Asadar, ma bucur ca m-am incadrat perfect in suma avuta si cu siguranta machiajul va fi unul simplu, natural, iar buzele vor iesi in evidenta! Asta pentru ca in aceste momente imi place sa pun accentul pe buze, in alte conditii sigur as fi optat pentru un fard si un creion de ochi, in locul rujului. Iar pentru buze as fi ales probabil un gloss sau un balsam de buze.


Voi ce produse de machiaj ati alege daca ati avea aceasta suma in portofel? V-ati incadra sau ati scoate cardul?:D


Multumesc pentru vizita si astept cu drag raspunsurile voastre! 


Si vreau sa le nominalizez pe urmatoarele fete sa preia acest TAG:

 - Anita: http://anytagyosmakeup.blogspot.ro
 - Carmen: http://lifeologybyme.blogspot.ro
 - Alexandra: http://al3xmake-up.blogspot.ro
 - Bianca: http://www.allthatbeautythings.com
 - Andreia: http://deyutza87.blogspot.ro


Facebook   Bloglovin   Pinterest


Lory's Blog XOXO


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza pentru mine!